Turqoise – Terapia de cuplu Otopeni, Terapia de familie Otopeni, Psihoterapie Otopeni

Testimoniale

Testimonial P. P.

Terapia a fost ca o piesa de puzzle lipsa care s-a incadrat perfect in viata mea, iar sprijinul pe care mi l-ati oferit, desi nu mi-am dat seama in mod constient in perioada aceea, a sadit in subconstientul meu samanta increderii, de care am grija acum sa infloreasca :) Si as apela din nou cu entuziasm la sedintele noastre. Va multumesc din suflet!

Testimonial A. V.

Simt ca Tina relationeaza foarte bine cu mine, avand darul de a prezenta intr-un mod obiectiv posibilitatile de a vizualiza problema in discutie si modalitatile de solutionare.

Mai mult, chiar si atunci cand aduce aport o opinie personala la problema discutata, o face cu detasare si umor, oferind incredere ca solutia la care voi ajunge este cea mai potrivita. Tina are puterea de a ma face sa constientizez de ce sunt in stare ajutandu-ma sa imi vizualizez foarte bine limitele.

Din discutiile purtate, simt ca Tina ma ajuta sa constientizez adevarului universal ca toti oameni pot face greseli si ca exista o solutie la orice problema. Prin modul ei de abordare a problemelor discutate, sfaturile Tinei imi ofera parghiile necesare pentru gasirea acelei solutii la problema discutata. Gasesc un lucru foarte important ca in Tina poti regasi deopotriva specialistul pragmatic care se detaseaza de atasamentul personal fata de persoana pe care o consiliaza si totodata, prietena draga careia i te confesezi dar care are puterea sa nu te influenteze in vreo directie, dar sa te indrume catre calea potrivita prin sfaturile sale corect directionate.

Din punctul meu de vedere, consider ca Tina are darul consilierii oamenilor intrucat are talentul de a-si apropia persoanele si de a oferi incredere in ajutorul pe care ea il poate oferi. Mai mult, Tina are foarte multa rabdare de a te asculta si de a-ti spune lucrurile pe care fara sa iti dai seama, simti nevoia sa le auzi intr-o anumita situatie data.

Testimonial A. C.

Intr-o lume in care necesitatea deslusirii propriilor enigme devine tot mai mare, simtim ca uneori avem nevoie de AJUTOR. Unde gasim acest ajutor? Il gasim in OAMENI asemeni noua, preocupati de armonie.

OAMENI, care s-au innoit si care au invatat sa-i ajute si pe altii sa faca asta. Sunt recunoscatoare pentru ca un astfel de OM imi e apropiat sufletului si mai ales, pentru ajutorul oferit intr-un moment incalcit al vietii mele. O recomand pe Tina Petrareanu ca terapeut de suflet, pentru: capacitatea ei de a te asculta cu o infinita rabdare, pentru ca nu te vei simti niciodata judecat si mai ales pentru felul in care stie sa te faca sa-ti gasesti singur raspunsurile in interiorul tau.

Testimonial O. C.

Cand am cunoscut-o pe dna psiholog Tina Petrareanu, viata mea era un iad: sotul meu o luase razna-la 58 de ani cauta partenera pe Facebook, eu eram epuizata atat fizic, cat si psihic de certurile si scandalurile care erau tot mai dese. Copilul meu (8 ani) asista la toate acestea. Ma simteam vinovata ca nu pot sa-i acord mai mult timp si energie… Sedintele m-au ajutat in primul rand sa inteleg daca mai voiam sa continuu „relatia” cu sotul meu.

Apoi daca imi doresc cu adevarat sa plec cu copilul din acel infern. Asa am ajuns, in urma catorva sedinte, la concluzia ca trebuie sa plec. Am gasit o locuinta si in iunie 2012 am plecat cu copilul, cu toate lucrurile cu care am venit in casa sotului si o parte din mobila. Suportul acordat de dna Tina P. In timpul sedintelor m-a facut mai puternica-am reusit sa organizez „evadarea”cu toate detaliile. Urmatoarea etapa in procesul de vindecare a fost terapia pentru inlaturarea epuizarii, pe care am privit-o ca pe un animalut din afara mea pe care am reusit sa il tin la distanta.

In aceasta perioada eu eram furioasa pe mine ca am putut sa stau atatia ani, toata tineretea mi-am petrecut-o langa fostul sot care mi-a schimbat cursul vietii. Asa a inceput o alta etapa a terapiei si anume incercarea uitarii a ceea ce a fost, ca sa ma pot ierta pe mine ca nu am plecat mai repede. Am reusit cu ajutorul temelor, discutiilor si exercitiilor initiate de dna Tina P. sa ma impac cu gandul ca asa a fost sa fie, ca la momentul cand m-am casatorit era cea mai buna solutie pentru acel moment, sa iert ca atunci nu am fost destul de „coapta”.Cu alte cuvinte m-am iertat pentru ce a fost, mai ales ca eu am ramas cu minunea mea de baiat, pentru care in prezent sunt capabila sa muncesc si alaturi de care am inceput o viata noua. Pe tot parcursul terapiei, din martie pana in noiembrie, dna Tina P mi-a dat sfaturi si in ceea ce priveste relatia mea cu fiul meu, cat si unele solutii la micile neplaceri legate de colegii de serviciu..Mi-a recomandat unele carti interesante care chiar mi-au luminat calea si in care am gasit raspunsuri la unele probleme.

Atat cat imi va permite timpul, as dori sa mai continuu sedintele cu dna psiholog Tina P pentru a solutiona unele probleme in comunicarea cu baiatul meu pentru a realiza o relatie mult mai apropiata decat in prezent. Apoi o alta tema pe care as dori sa o abordez in cadrul terapiei ar fi cum sa ma schimb sau cum sa invat din greselile facute in fosta relatie pentru a putea din nou sa ma apropii de un alt barbat.

Testimonial M. P.

Consider ca 80% din faptul ca mi-am revenit atat de repede se datoreaza terapiei

Testimonial A. C.

Intalnirea cu tine presupune, inainte de orice mod de a comunica, intalnirea cu un om deschis catre cel din fata lui. De unde ar fi putut fi o treaba normala, acest lucru este de apreciat si datorita (sau sa zic ”din cauza”) faptul ca a devenit o raritate. Dorinta Tinei de a-i ajuta pe oameni si implicarea ei in ceea ce face devin in sine curative. Asa cum o intrebare bine pusa contine jumatate de raspuns, prezenta responsabila a celui in fata caruia te deschizi poate avea efectul unui medicament.

Ajutorul care apare in discutie atunci cand vorbesti despre terapie, se manifesta, indubitabil, bilateral. Fiecare primeste de la celalalt, in masura in care acel acces la inconstient devine posibil, o cheie catre el insusi. Asa cum cheia presupune numai accesul, acceptarea propriei persoane este asociata cu sinceritatea de a recunoste ceea ce esti si de a modifica ceea ce nu-ti convine sau ceea ce, pur si simplu, nu e bine. Cam catre asta te va purta Tina: catre locul unde este de gasit cheia si, apoi, catre acea nebuloasa in care va trebui sa intri si sa te instalezi.