Turqoise – Terapia de cuplu, Terapia de familie, Psihoterapie

Despre mine

Viata este mai frumoasa alaturi de oamenii care te iubesc si te respecta.

 

Ma numesc Tina Petrareanu, am 32 de ani, sunt casatorita si am o fetita de un an si jumatate.

Sunt absolventa a UMF Carol Davila din Bucuresti, specializarea fiziokinetoterapie (1999-2004). Acolo am pus bazele medicinei alopate, invatand sa fac terapie fizica.

In perioada februarie 2010 – septembrie 2012, am urmat un program de formare in psihoterapia sistemica a familiei si cuplului in cadrul APFC Iasi, o asociatie acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania.

Studiile de psihoterapie m-au invatat  sa ma intreb ce sta in spatele comportamentului oamenilor, sa nu mai judec sau sa pun etichete, sa urmaresc firul rosu mereu prezent in interactiunile dintre persoane. 

Intre terapia fizica si cea psihica, exista o paleta larga de terapii neconventionale care de asemenea ma preocupa si pe care le consider potential adjuvante (am participat la un curs de Shiatsu si la unul de Reiki).

Preocuparea mea principala este evolutia spirituala, a mea si a celorlalti. In acelasi timp, consider ca echilibrul este esential pentru o viata sanatoasa. Echilibru intre serviciu si familie, intre studiu si recreatie, intre material si spiritual.