Turqoise – Terapia de cuplu Otopeni, Terapia de familie Otopeni, Psihoterapie Otopeni

Despre mine

Viata este mai frumoasa alaturi de oamenii care te iubesc si te respecta.

 

Mă numesc Tina Petrăreanu, am 38 de ani, sunt căsătorită şi am doi copii , Sofia(7 ani) şi Rafael (3,5 ani).

Sunt absolventă a UMF Carol Davila din Bucureşti, specializarea fiziokinetoterapie(1999-2004). Acolo am pus bazele medicinei alopate, învăţând să fac terapie fizică.

 În perioada februarie 2010- septembrie 2012, am urmat un program de formare în psihoterapia sistemică a familiei şi cuplului în cadrul APFC Iaşi, o asociaţie acreditată de Colegiul Psihologilor din România.

Studiile de psihoterapie m-au învăţat  să mă întreb ce stă în spatele comportamentului oamenilor, să nu mai judec sau să pun etichete, să urmăresc firul roşu mereu prezent în interacţiunile dintre persoane.  

În perioada 2013-2016 mi-am completat studiile în Psihologie la Universitatea Spiru Haret , studii finalizate cu diploma de licenţă.

În prezent sunt psihoterapeut autonom de familie şi cuplu , cod parafă 14285 în RUP (Registrul Unic al Psihologilor de pe site-ul Colegiului Psihologilor https://www.alegericpr.ro/index.php/registre )

Între terapia fizică şi cea psihică, există o paletă largă de terapii neconvenţionale care de asemenea mă preocupă şi pe care le consider potenţial adjuvante (am participat la cursuri  de Shiatsu, Reiki, Hipnoză, EFT).

 

Preocuparea mea principală este evoluţia spirituală, a mea şi a celorlalţi. În acelaşi timp, consider că echilibrul este esenţial pentru o viaţă sănătoasă. Echilibru între serviciu şi familie, între studiu şi recreaţie, între material şi spiritual.